Missie

Coaching & Zelfbeeld

Ik vertrek in mijn consults & trainingen altijd vanuit het hier en nu, wat jou behoeftes zijn, wat je nodig hebt. Ik geef je feedback, benoem wat ik hoor, wat ik zie en bemerk of je dit nu bewust of onbewust doet. Daarnaast zet ik middelen in als creativiteit, relatie-opstellingen, massage, meditaties & visualisaties.

Een zelfbeeld ontstaat doordat we onszelf op een bepaald moment in ons leven een strategie aangeleerd hebben die op dat moment zinvol was. Nu in je leven hanteer je deze strategie nog steeds, alleen het gewenste resultaat komt niet meer tot stand. Je bent je er niet meer bewust van dat je dat zo doet.

Bij een consult of training krijg je zicht op je strategieën, patronen, onverwerkte processen en hoe deze je in je groei belemmeren en/of verrijken. ik nodig je uit deze af te ronden zodat je weer kunt groeien in je leven.

Massages

Een basisbehoefte van elk mens is lichamelijk contact, ergens bij horen, intimiteit, met volle aandacht aangeraakt te worden. Zo vinden we affectie en vertrouwen in elkaar. Het zorgt voor positieve emoties en gevoelens in relatie met je omgeving. Het hersteld en bevorderd het zelfhelend vermogen van je lichaam.

Het is vanuit dit principe dat ik mijn massages geef. Het lichaam zorgt heel goed voor zichzelf, het is een constant reinigend proces. Door gezonde voeding, beweging en massage bevorderen we dit. Ik gebruik het ook als middel voor meer awareness, tijdens een massage kom je van alles tegen en kan er van alles loskomen. Zowel lichamelijk als geestelijk.

Bij een massage maak ik o.a. gebruik van drukpuntmassage, strekkingen, voetmassage en het klassiek kneden van de spieren. Met mijn massages breng ik je terug bij jouw unieke basis, zodat je weer aandacht hebt voor wat je nodig hebt.

Bob Oosterbaan

Ervaringsdeskundig

Jarenlang heb ik enorm geworsteld met mijn zelfbeeld. Zo maakte ik me kleiner dan noodzakelijk, dacht dingen niet te kunnen. Bleef liever op de achtergrond om maar niet zichtbaar te worden. Zodoende ook lange tijd een baan gehad waar ik niet op mijn plaats zat en ook niet los van kwam. Ik creëerde onbewust mijn eigen beren op de weg waarin ik mijn eigen groei en verantwoordelijkheid blokkeerde. Misschien klinkt het je bekend, het is geen recept voor een gelukkig leven.

Het wiel om

Toen ik 29 was heb ik het wiel om gegooid. Ik ben workshops, cursussen en opleidingen gaan volgen die ik de moeite waard vond. Zo heb ik mij verdiept in, boeddhisme, yoga, gestalt-therapie, massages, nlp, meditaties, visualisaties, creativiteit en zingeving. Vooral ben ik mij bewust geworden dat ik erg opkeek naar mijn omgeving voor goedkeuring en mogelijkheden om te groeien. Nu ben ik ook trouw aan mijn eigen unieke basis en de eigenschappen en kwaliteiten die hierbij horen. Zodoende speelt mijn zelfbeeld geen dominante hoofdrol meer.

Doelgroep

M.b.t. coaching voor het zelfbeeld richt ik mij in de eerste instantie op mannen tussen de 25 en 45 jaar die worstelen met hun zelfbeeld of gevoel van eigenwaarde. Mannen die vast zitten in hun baan, tegen moeilijkheden in menselijke relaties aanlopen of zij die merken meer te kunnen geven, maar niet goed tot ontplooiing komen. Je bent bereid naar jezelf te kijken en wilt werken aan verandering.

Val je niet direct in de doelgroep, maar voel je je aangesproken of herken je jezelf in de omschrijving, dan ben je uiteraard van harte welkom om contact op te nemen. Samen bekijken we wat ik voor je kan betekenen.

Diensten