Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang deze gratis meditatie cursus

Uit je hoofd en in je lichaam

Even totaal los van de hectiek van alle dag. Een moment dat je eens niet hoeft na te denken over wat je nog allemaal moet doen. Gewoon een moment om op te laden. Goede redenen om een massage te nemen, de effecten van een echte massage gaat veel verder. Door de diepe ontspanning laat je los, je lichaam reinigt van schadelijke stoffen ontstaan door stress. Je natuurlijk genezend vermogen kan dan gaan herstellen. Je gaat in het dagelijks leven meer overzicht en kalmte ervaren. Ik zie massage als middel om te onthaasten en je bewust te worden. Door de meditatieve rust die je ervaart kun je je gaan bezinnen in wat er echt aandacht nodig heeft in je leven.

Wat brengt massage

 • Diepe ontspanning

 • Reiniging van teveel stress

 • Herstel natuurlijk genezend vermogen

 • Onthaast van de alle daagse hecktie

 • Bezinning in wat je echt nodig hebt

Aanbod massage & tarieven

Stoelmassage

De massage voor een vlotte energy-boost. Fit en vitaal ga je weer naar huis. De massage richt zicht op het losmaken van de spieren bij de schouders, nek, armen & bovenrug.  Bij deze massage is het niet nodig om te kleden, dit maakt de massage vlot en toegankelijk.

De massage vind plaats op een massagestoel. Dit is een speciaal ontworpen stoel waarop je lichaam perfect ondersteund wordt. Door de houding van je lichaam leent deze massage zich heel goed voor klachten Stress & RSI gerelateerde klachten.

Technieken: Kneden | Acupressuur | Strekkingen
Klachtenbereik: Bovenlichaam | Tennisarmen | Frozen Shoulder | Stress | RSI | Burnout
Massagevorm: Stoelmassage

Tarief

30 minuten 60 minuten
Stoelmassage € 25,- € 50,-

De genoemde tarieven zijn incl. 21% Btw

Stoelmassage

De energymassage is er voor de vlotte energy-boost. Fit en vitaal ga je weer naar huis. De massage richt zicht op het losmaken van de spieren bij de schouders, nek, armen & bovenrug.

Middelen: Kneden | Acupressuur | Strekkingen

Bij deze massage is het niet nodig om te kleden, dit maakt de massage vlot en toegankelijk. Echter kan het gebruik van olie een toevoeging zijn. In een dergelijk geval moeten de bovenkleren wel uit.

De massage vind plaats op een massagestoel. Dit is een speciaal ontworpen stoel waarop je lichaam perfect ondersteund wordt. Door de houding van je lichaam is deze massage zeer effectief bij een teveel aan spanning en/of klachten aan het bovenlijf.

Bovenlichaam, Tennisarm, Frozen Shoulder, Migraine & andere Stress, RSI & Burnout gerelateerde klachten.

Tarief

Stoelmassage

€ 30,- € 50,-

De genoemde tarieven zijn incl. 21% Btw

Ontspanningsmassage

Voor diepe rust en ontspanning heb ik de Ontspanningsmassage ook wel de Oliemassage genoemd. Centraal in deze massage staat loslaten en ontspanning. Je aandacht verplaatst van je hoofd naar je lichaam in het hier en nu. Dus even niet met morgen bezig zijn of wat er nog ‘moet’ gebeuren.

Technieken: Kneden, Acupressuur en intuïtief
Klachtenbereik: Totale lichaam is te behandelen voor klachten
Massagevorm: Ontspanningsmassage/Oliemassage

Tarief

60 minuten
Ontspanningsmassage/Oliemassage € 50,-

De genoemde tarieven zijn incl. 21% Btw

Ontspanningsmassage

Voor diepe rust en ontspanning heb ik de Ontspanningsmassage, ook wel Oliemassage genoemd. Centraal in deze massage staat loslaten en ontspanning. Je aandacht verplaatst van je hoofd naar je lichaam in het hier en nu. Dus even niet met morgen bezig zijn of wat er nog ‘moet’ gebeuren.

Middelen: Kneden | Acupressuur | intuïtief

De Zenmassage behandeld het totale lichaam, de mogelijkheden om klachten te behandelen is daarom groot.

Tarief

60 minuten
Ontspanningsmassage/Oliemassage € 50,-

De genoemde tarieven zijn incl. 21% Btw

Yogamassage

Voor een stevigere, therapeutisch diepere werking kan ik de Yogamassage aanbevelen. Het doel van de massage is te aarden, los te laten en steeds meer in het hier en nu te zijn. De massage is mild & stevig, een gezonde pijngrens wordt opgezocht. Dit is nodig om steeds verder los te laten, waardoor het lichamelijk vermogen zich te helen steeds groter wordt.

De Yogamassage is een totale lichaamsmassage, hierdoor is het bereik om klachten te verhelpen of te verzachten groot. Wanneer je een klacht hebt aangeven wordt hier natuurlijk extra aandacht aan besteed.

Technieken: Kneden, Acupressuur, Strekkingen
Klachtenbereik: Ruim, totale lichaam.  zelfhelend vermogen
Massagevorm: Yogamassage

Tarief

60 minuten
Yogamassage € 50,-

De genoemde tarieven zijn incl. 21% Btw

Yogamassage

Voor een stevigere, therapeutisch diepere werking kan ik de Yogamassage aanbevelen. Het doel van de massage is te aarden, los te laten en steeds meer in het hier en nu te zijn. De massage is mild & stevig, een gezonde pijngrens wordt opgezocht. Dit is nodig om steeds verder los te laten, waardoor het lichamelijk vermogen zich te helen steeds groter wordt.

De Yogamassage is een totale lichaamsmassage, hierdoor is het bereik om klachten te verhelpen of te verzachten groot. Wanneer je een klacht hebt aangeven wordt hier extra aandacht aan besteed.

Technieken: Handpalmdruk, Duimdruk, Acupressuur, Strekkingen
Klachtenbereik: Ruim, Totale lichaam, Zelfhelendvermogen

Tarief

60 minuten
Yogamassage € 50,-

De genoemde tarieven zijn incl. 21% Btw

Een afspraak maken

 • Heelzaam Contact

 • Bob Oosterbaan
  Oprichter / Therapeut

 • 06-24798518

 • Bob@heelzaamcontact.nl

 • Uitvang 2
  4817 DB Breda

 • KvK: 62474863

 • Btwnummer: 151089772B03

Fijn dat je een afspraak wil maken.

Bellen

Je kunt mij bellen op 06-24798518

Voicemail

De meest directe manier om een afspraak te maken is door mij te bellen. Echter heb ik naast mijn praktijk ook nog een baan, dat wil zeggen dat ik niet altijd bereikbaar ben. Spreek in dit geval dan de voicemail in, dan bel ik je zo snel mogelijk terug.

Whatsapp, SMS of email

Komt het jou beter gelegen even te appen of te smsen, dan kan dat natuurlijk ook.

Of stuur een emailtje naar bob.oosterbaan@gmail.com

Praktijk

Ik voer praktijk vanuit mijn eigen woning. Hier heb ik een plek ingericht waarin ik je kan ontvangen en waar je tot rust kunt komen.

Werkwijze

Een massage op maat

Voor een goede massage is een omgeving waar je je op je gemak voelt belangrijk. Uiteraard heb ik een ruimte in gericht die hiervoor uitnodigend is. Voorafgaand aan een massage doe ik altijd een kennismaking gesprek. Hierin zal ik vragen naar jou ervaringen met massage, wat je wensen en behoefte zijn en of er klachten zijn die behandeld kunnen worden. En daarnaast is een kennismakingsgesprek om je op je gemak te stellen. Op deze manier maak ik voor jou een massage op maat en kan jij deze zo goed mogelijk ontvangen.

Klachten behandeling

De volgende klachten zijn met massage te behandelen:

 • RSI, Tennisarmen, Frozen Shoulder
 • Lage Rug, Nek en Schouderklachten
 • Stress klachten als burnout,  Slaapproblemen
 • Migraine en Chronische Hoofdpijnen

De volgende klachten zijn met massage te verzachten:

 • Reuma
 • Fibromyalgie

Middelen & Massagevormen

Yogamassage

Deze millenia oude massagevorm vindt zijn oorsprong in India en is met boeddistische monniken meegereist naar Thailand en hier tot ware geneeskunst uitgewerkt. De massage kenmerkt zicht door, acupressuur, vanuit de Chinese geneeskunde. Het onderscheid zich het meest door de uit de yoga geleende strekkingen. De massage nodigt uit te loslaten en in het hier en nu te zijn.

Stoelmassage

De stoelmassage is een steeds bekender fenomeen aan het worden, vooral in het bedrijfsleven wordt er dankbaar gebruik van gemaakt. Omkleden is niet noodzakelijk, dit maakt de massage toegankelijk en vlot. Daarbij zijn klachten aan bovenrug, schouders en nek in deze houding effectief te behandelen. De massage kenmerkt zich door: kneden, acupressuur en strekkingen.

Oliemassage

Wanneer we denken aan massage zal de oliemassage of ontspanningsmassage het meest bekend zijn. Het grootste doel van deze massage is ontspannen. De massage kenmerkt zich door het loskneden van de spieren, strijkingen en acupressuur. De massage is als mild te omschrijven, voor de behandeling van klachten gebruik ik de yogamassage of stoelmassage.

Coaching

Uit ervaring weet ik ondertussen dat massage heel wat los maakt, ook op geestelijk niveau. Hierin bied ik een luisterend oor en geef feedback wanneer hier behoefte aan is. Lichaam en geest zijn in een constante wisselwerking met elkaar. Dit is wat ook holistisch genoemd wordt. De mindfulmassage is opgebouwd om massage en coaching te combineren.

De Masseur

Bob Oosterbaan
Oprichter/therapeut
Heelzaam contact

Volg mij op:

De kracht van massage

Een basisbehoefte van elk mens is lichamelijk contact, ergens bij horen, intimiteit, met volle aandacht aangeraakt te worden. Zo vinden we affectie en vertrouwen in elkaar. Het zorgt voor positieve emoties en gevoelens in relatie met je omgeving. Het hersteld en bevorderd het zelfhelend vermogen van je lichaam.

Vanuit dit principe geef ik mijn massages. De naam Heelzaam Contact is hier ook uit ontstaan. Daarnaast kun je natuurlijk ook voor allerhande lichamelijke klachten bij mij terecht.

Ik heb diverse opleidingen en cursussen gevolgd in Nederland en Thailand, hier heb ik veel kennis opgedaan in het massage vak. Ondanks deze opleidingen ben ik ervan overtuigd dat de kwaliteit van elk massage zich vind in de aanraking met aandacht. Kennis en technieken zijn waardevol voor klachten behandeling. Elke masseur of masseuse heeft een andere aanraking, vanuit dit perspectief heeft persoon zijn eigen masseur.

Vooraf kan ik natuurlijk niet zeggen wat mijn massage met jou doen, dat heb je te ervaren. Het is mijn grootste intentie dat jij onthaast, je rust vindt en je met groot genoegen naar huis gaat.

In mijn massagepraktijk in Breda ben je van harte welkom om een massage te ondergaan

Thai Dee (3-jarige opleiding Thaise Massage)

Stel je vraag

Mocht je een vraag willen stellen dan kan dit natuurlijk. Ik doe er alles aan je zo snel mogelijk een antwoord te sturen. Je kunt me ook bellen op 06-24798518.


Onderwerp vraag

* = Noodzakelijk in te vullen
Notitie: Ik gebruik deze gegevens niet voor marketing doeleinden.

Expertise

Ik zal elke klacht behandelen binnen mijn vakgebied. Op het moment dat ik een klacht niet kan behandelen omdat deze buiten mijn veld van expertise valt, dan zal ik doorverwijzen naar een expert die deze kennis wel heeft. Te denken valt aan een fysiotherapeut of huisarts.

Raadpleeg uw huisarts

In sommige gevallen is massage niet aan te raden. Zoals bij een hoge bloeddruk, zwangerschap (zeker de eerste 3 maanden), koorts, infecties, kanker, anti-biotica etc. Raadpleeg in dergelijk gevallen altijd eerst je huisarts.

Afspraak annuleren

Het kan gebeuren dat een gemaakte afspraak later niet goed uit blijkt te komen. U dient mij dit op tijd te laten weten, minimaal 24 uur van te voren. Dit kan telefonisch (rechtstreeks of voicemail) per email of sms. Indien u niet tijdig annuleert heb ik kosten in rekening te brengen voor de tijd die u bij mij gereserveerd hebt staan. Mocht er echter een noodgeval zijn, laat mij dit dan in ieder geval weten.

“Wat zeggen mijn klanten?”

Yogamassage: Vandaag voor het eerst bij Heelzaam Contact geweest. Heb genoten van de thaise yoga massage. Fijn om alle opgebouwde stress en spanning stukje bij beetje los te kunnen laten. Bob werkt rustig en nauwkeurig en stemt helemaal af op de persoonlijke beleving. Qualitytime! Volgende afspraak staat alvast gepland voor na de vakantie

Marleen
Ontspanningsmassage:  Beste Bob, Hierbij wil ik je een, meer dan, positieve recenstie doen toekomen. Ik heb de ontvangst en de behandeling als inspirerend, rustgevend en ontspannend ervaren. Een woord van dank en een compliment is absoluut op z’n plaats! Groet, Niels

Niels
Yogamassage:  Even nergens aan denken, je hoofd leegmaken en ontspannen. Luisteren naar de rustgevende muziek en langzaam wegdoezelen tijdens de massage. Een aanrader voor iedereen! Professionele masseur.

Karenza
Stoelmassage:  De ontvangst was warm en hartelijk. De masseur straalde rust en professionaliteit uit. De stoelmassage was effectief en doeltreffend. Na afloop ging ik met een ontspannen en tevreden gevoel naar huis.

Monique
Stoelmassage:  Ik heb al meerdere stoelmassages van Bob gehad en vind het elke keer weer een genot om de energie in mijn nek, schouders en rug weer vrij te voelen stromen. De massagetechnieken die Bob toepast zijn zeer toegankelijk. Samen met de aandacht en rust waarmee hij zijn vak uitoefent, maakt het een stoelmassage zeker de moeite waard om eens te proberen!!

Annemarie
Ontspanningsmassage:  Voor het begin van de massage wordt er eerst een gezellig praatje gemaakt waardoor je je meteen op je gemak en thuis voelt. De massage is zeer ontspannend en verhelpt knopen en stress zeker de na de examens heeft het voor mij heeel goed geholpen om weer tot rust te komen.

Silvana
Yogamassage: Fijne ontvangst en goede massage. Zeer professionele masseur.

Dominique
Ontspanningsmassage: Ik ben zeer blij met deze ervaring. De masseur paste zich geheel en professioneel aan op mijn gespannen delen. Ik kon even alles los laten en laten varen. Het was mijn geld meer dan waard zeker omdat ik mij zowel lichamelijk als geestelijk na de massage in top vorm voelde.

Marije

Blogs

Diensten